More
Social Media

5 тайни да направите апартамент възможно най-удобен

pixabay

За създаването на комфорт са написани много книги и статии, но не всеки знае отговора на този въпрос. Понякога инвестираме значителни средства в обзавеждане и ремонт на дома, но все пак не получаваме желания резултат.

Какви трикове ще ви помогнат да постигнете комфорт?

Лампи и гирлянди

Някои хора имат гирлянди, висящи през цялата година, а не само през празничния сезон. Красивата игра на светлина създава много интересен и приятен ефект.

Лампите могат да осигурят желаното ниво на осветеност. В крайна сметка, твърде ярката светлина далеч не е удобна, уютна атмосфера.

Сладки плакати и картини

Понякога можете да забележите склонност към покупка на декор в модерен стил, дори ако тези предмети „не резонират“ с човек. Понякога толкова искаме да бъдем известни като модерни, актуални и интересни, че сме готови да действаме в ущърб на нашите интереси, отбелязва дизайнерът Юлия Тичино , експерт в онлайн изданието BelNovosti.

Вместо да се притеснявате за възприемането на сладки плакати и прочувствени картини, трябва да изберете декоративни елементи по ваш вкус.

Свещи, тамян, аксесоари за ароматерапия

Това са прекрасни дейности, които ни позволяват да се отпуснем и да се възстановим. Свещите трябва да се избират с кокосов или соев восък. Когато избирате тамян, трябва да дадете предпочитание на естествените опции.

Трябва първо да се проучат етеричните масла, тъй като някои релаксират, докато други зареждат с енергия.

Възглавници

Много хора знаят, че наличието на възглавници ще направи всяка стая по-привлекателна. Затова купувайте възглавници не само за спалнята, но и за всекидневната.

Най-доброто спално бельо

Тактилните усещания оказват голямо влияние върху емоционалното ни състояние. За да се чувствате спокойни, трябва да почивате на качествено спално бельо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *