More
Social Media

3 трика за незабавна промяна на хола

pixabay

Някои дори се страхуват да мислят за промяна на декора в хола, тъй като това обещава много сериозни разходи.

В някои случаи това е вярно.

Например, стените очевидно се нуждаят от ремонт или подовата настилка е започнала да изглежда твърде „уморена“. В някои случаи обаче разходите може да не са толкова впечатляващи.

Кои 3 трика ще ви помогнат да преобразите една стая възможно най-бързо?

  • Стени

Ако вече имате картини и плакати, можете просто да смените рамките с по-интересни. Можете също така просто да замените самите картини.

Стените изглеждат страхотно, ако ги украсите с други опции за декор. Например, можете да си купите стилен часовник, ефектен гоблен или дори да закачите луксозна карта на света.

Колкото по-глобално искате да постигнете резултата, толкова по-интересни решения са необходими. Можете също така да разгледате варианти с огледала: това е особено вярно за малки дневни.

  • Разгледайте по-отблизо мебелите

Дори и да нямате пари да смените дивана си, винаги можете да го освежите. За да направите това, можете просто да смените тапицерията. Някои опции са толкова успешни, че се чувствате като че сте купили нови мебели.

Ако има пукнатини и драскотини по мебелите на шкафа, те трябва да бъдат маскирани. Можете също така да помислите за покупка на нова масичка за кафе.

  • Завеси за студения сезон

През лятото харесваме леки и ефирни пердета, но сега те няма да изглеждат много актуални. Намерете уютни завеси, които изглеждат като създадени за студения сезон.

Предпочитание се дава на плътни тъкани с дълбоки нюанси, напомня интериорният дизайнер Юлия Тичино.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *