More
Social Media

Как правилно да поставите огледалото в спалнята

pixabay

Популярното мнение не препоръчва поставянето на огледала в спалнята. Експертите единодушно споделят това мнение, с редки изключения.

Тук е важно да не нарушавате крехката хармония, но ако подходите към този въпрос разумно, тогава можете да намерите място за огледало в спалнята без много трудности.

Не забравяйте, че неправилно разположеното огледало може да причини неадекватна нощна почивка. Ето няколко варианта за монтиране на голям или малък модел.

Вариант номер 1

Добре би изглеждало малко стенно огледало, което е най-добре да поставите на входа или над козметичната тоалетка.

Вариант номер 2

Ако няма особен дискомфорт, тогава би било хубаво да поставите огледало от пода до тавана или да купите шкаф с огледална врата.

Вариант номер 3

Ако желаете, можете да поставите огледало в таблата на леглото, но това не е необходимо. Ако това е декоративен елемент, тогава експертите съветват да обърнете внимание на малки кръгли или овални модели.

Вариант номер 4

Друг интересен начин за поставяне на огледала в спалнята е да поставите два еднакви модела от двете страни в таблата на леглото.

Вариант номер 5

В случай, че спалнята е тъмна, огледалата могат да придадат лекота на интериора и да го направят по-светъл. В този случай помагат модели със строга геометрична форма.

При всичко това трябва да се вземе предвид важен момент: огледалата не трябва да се намират близо до и срещу леглото в краката на спящ човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *