More
Social Media

Как да освежите интериора на спалнята: дизайнерски тайни

Pixabay

Спалнята трябва да е място, където искаме да се отпуснем колкото е възможно повече и да не се чувстваме нервни и стресирани. В този случай нощната почивка ще стане по-приятна и достойна.

За да се постигне тази цел, понякога дори безупречният интериор трябва да бъде коригиран, смята дизайнерът Юлия Тичино, експерт в интериорния дизайн .

На какви тайни можете да обърнете внимание?

Нощно килимче

Най-съществена промяна може да се очаква при избягвабе ба покупката на голям килим, върху който да поставите леглото, а да се спрете на малък декоративен елемент, който успешно може да направи необходимите положителни промени.

Тактилните усещания след събуждане ще бъдат по-приятни.

Растения

Трябва да запомните, че не всички стайни цветя са еднакво подходящи за спалнята. Теменужките, например, започват активно да отделят въглероден диоксид през нощта.

Въпреки това, като цяло, “озеленяването” на спалнята ще бъде от полза за стаята.

Красиво бельо

Ако спалнята е безупречно направена, но все пак искате промяна, тогава би било разумно да инвестирате във висококачествено и красиво спално бельо. Да спиш на такова е истинско удоволствие.

Огледало

Не всеки смята огледалото за необходим елемент от дизайна на спалнята, но определено няма да развали интериора. Можете да купите както голямо огледало, така и декоративно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *