More
Social Media

Как да обновите кухнята с минимални инвестиции

pixabay

Иска ви се и се чудите: Какво да направите, ако душата ви поиска ремонт в кухнята, но нямате средства за това събитие?

В този случай използвайте съветите на експерт от онлайн изданието BelNovosti, дизайнер Юлия Тичино, която разкри бързи и прости, и най-важното, бюджетни начини за преустройство на пространство.

Свежи цветя и плодове

Най-малката и тъмна кухня ще стане много по-удобна, ако тук намерите кът за свежи цветя. Може би най-лесният начин е да си купите букет от местния пазар и няма значение дали са сортови рози или полски маргаритки.

По-издръжливи варианти са стайните цветя. Ако не сте уверени в собствените си способности за „цветарство“, първо се опитайте да купите непретенциозни растения.

Но това не се отнася само до цветята: свежите плодове, поставени в красива прозрачна купа или плетена кошница, ще помогнат значително да освежите външния вид на кухнята.

Боя или тапет

Можете да актуализирате кухнята си за един ден, като боядисате стените или окачите нови тапети.

Специалистът съветва да изберете неутрални нюанси за декорация на стени – по този начин текстилът, кухненските модули и други „аксесоари“ ще изглеждат най-добре. Ако желаете, все пак можете да направите една от стените акцентна стена, като изберете ярък цвят за нея.

Корнизи

Ако все още не знаете какво представляват корнизите, нека побързаме да изясним ситуацията – това не са нищо повече от малки ленти на мебелните врати. Те се използват за декориране на тавани, стени или мебелни фасади, като това нещо може да се използва за декориране на кухнята.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *