More
Social Media

Как да обновите интериора на кухнята

Pixabay

Ако говорим за обновяване на интериора на кухнята, тогава на мнозина им се струва, че няма да е възможно без задълбочен ремонт.

Такива големи разходи обаче могат да бъдат отложени.

Как да актуализирате интериора на кухнята без ремонт?

Зона за вечеря

Можете да опитате значително да подобрите интериора на кухнята, ако обновите зоната за хранене. Ако площта позволява, тогава можете да поставите ефектна маса в съответствие със стила на помещението.

Ако кухнята е малка, тогава е напълно възможно да поставите малка, но функционална маса. Във всеки случай такова “ново нещо” ще бъде на мястото си.

Маса за вино

Ако обичате тази благородна напитка, тогава винената маса ще се превърне в истинска декорация за вашата кухня. С нея можете красиво да сервирате вино и закуски към него.

Този аксесоар изглежда стилно и красиво. Ще имате и с какво да се похвалите пред приятелите си.

Зона за отдих

Това е подходящо за кухни с голяма площ. Помещението ще стане много по-удобно, ако можете да обособите място за почивка.

Вашето семейство или приятели може да са с вас, докато готвите. Можете да обърнете внимание на малките дивани, които се „вписват“ добре в пространството на кухнята, смята дизайнерът Юлия Тичино, експерт в интериорния дизайн.

Сервизи за чай и кафе

Всяко семейство има предпочитания към една от тези популярни напитки, така че е логично да купите подходящите съдове. Такива комплекти ще превърнат пиенето на кафе и чай у дома в истинска церемония, която носи удоволствие

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *