#21 Кремена 30 Окт 2009

Здравейте, Намирам за безкрайно полезно и интересно това което сте изложили като съвети при избора и проектирането на кухня. Аз имам един проблем: От така изложените типове кухни, успях да определя моята като Г-образна кухня. При определени места за мивката и печката е много трудно да се напаснат тези разположения коит тук са изложени като функционални. Въпросът ми е следният: има ли някаъв възможен вариант при който да обезопася зоната около печката, така че малко дете да не може да се опари. Ето тук съвсем схематично ще ви покажа какво е разпределението:

#22 Кремена 30 Окт 2009

При положение че към страната на прозорците е поставена маса със столове, а размерите никак не са големи за да се сложи някакъв бар плот, а да не говорим за остров. Кухнята е с размери приблизително около 3 на 4 м.

#23 NedaStyle 31 Окт 2009

Здравейте,единствения вариант ,за да премахните прекия достъп до печката е тя да е вградена в колона,така че височината и да е достатъчна,за да не се достига от детето,остава въпроса с плота и котлоните!!!

#24 NedaStyle 31 Окт 2009

Предполагам Вашата кухня е по скоро L-образна око е с един ъгъл и е с размери 3 4м,за да мога да Ви дам добър съвет пуснете едно разпредаление или снимка.

условия за ползване!
Още от Мебели, обзавеждане
Мека мебел от Мебелна палата ЛазурМека мебел от Мебелна къща ЛазурМека мебел от Мебелна къща ЛазурУникални мебелиМебели ВиденовМебели ВиденовМебели от Nella DesignМЕБЕЛИ ЯВОР мненияМЕБЕЛИ ЯВОР мненияМЕБЕЛИ ЯВОР мненияТалпа Дизайн Красиви и практични мебели за Вашия дом офис хотел talpadesign eu 0887598289Холова гарнитура естествена кожаПродавам комплект кухненска маса със столовеБарбарониРазпродажба на мебели за магазинМебели за дома хотели офиси заведениеКои са добрите фирми производители на мебели в БургасРазпродажба на бутиково обзавеждане от 12 модула за 30кв мГолямо разнообразие от мебелиПродавам пружини за леглоДвойно легло за детска стая и шкаф СТРАХОТНА ЦЕНАКухненски шкаф с мивка и термоплот от производител 260 лвХолни гарнитури от мебелна фабрика Янев 395лв за комплектБукови столове нови 27лвНови холни ъгли 380лвбоядисване на кожени мебелиза фирма Виза Трейд или Виза ливингКухненски плотове плотове за бани барплотовеТапети с звуко и топло изолационни качестваНЕВЕРОЯТНИ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯTрсите ли си домашно обзавежданеKакво трябва да знаем когато поръчваме кухняКак намирате цените и вида на мебелите от Мебелно студио АдонисФабрика за Мебели ЕврикаСтудио за мека мебел Indiva реализираме вашите идеиИзработка на плотове и мивки от Hi Macs минерални плоскостиКакво мислите за ратановите мебеликак да се предпазим от слънцето през летните дниМебели за маломерно жилищеМебели и интериор Preference DesignPreference Design мебели и интериориорен дизайнПосетете Нов магазин за мебели в БлагоевградИдеи за кухненски мебели Български или чужди мебелиКухня по поръчка или готови мебели?
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Моят профил