#1 NedaStyle 30 Окт 2009

На българския пазар съществуват вече много фирми,които предлагат както производство на кухни,така и търговия с такива.Предлагат се италиански,немски,чешки,полски,турски,китайски. Цените варират,къде спрямо качеството,къде спрямо размера на печалбата. Италия и Германия постигнаха сериозен напредък в тази индустрия и предлагат,както качество ,така и много добър дизайн.За съжаление цените са доста високи и не всеки може да си позволи удоволствието да приготви храната си в един такъв рай.Когато поръчвате италианска или немска кухня Ви е гарантирано качествено обслужване,монтаж,рекламация и най-важното гаранция за качеството както на проектирането,така и на изпълнението. Ако все пак имате проблем с българските им представители то спокойно можете да се свържете с фирмата проиводител и тя да Ви компенсира. Проблема при стандартизираните производители за нас е,че продукцията им е направане в готови модули съобразени с експлатацията на различните зони. Така възниква проблема, когато разполагате с нестандартни размери,малки помещения и трябва да изберете конфигурация от готови модули с точни размери.Разбира се има възможност да се поръчат и модули по Ваш размер,но се таксуват с допълнително заплащане.

#2 NedaStyle 30 Окт 2009

За щастие на българския пазар вече съществуват достатъчно качествени материали и механизми ,за да постигните един добър дизайн и качество,поръчвайки си кухня от България и спестявайки от бюджета за обзавеждане.

#3 NedaStyle 30 Окт 2009

Какво трябва да знаем за кухнята по поръчка? Какво определя нейното качество и дизайн?

#4 NedaStyle 30 Окт 2009

Какво определя нейната цена?

#5 NedaStyle 30 Окт 2009

Как трябва да изглежда проекта за бъдещата кухня?

#6 NedaStyle 30 Окт 2009

Фирмата за механизми Blum изготвиха система наръчник за проектиране на една кухня. Всеки може да си изтегли брошура от сайта им.Така ако неработите с дизайнер,който познава изискванията за създаване на практична,удобна и стилна кухненска зона,то тогава трябва да изисквате от проектанта на производителя да познава тази материя или пък най-лошото самите Вие да го запознаете.

#7 NedaStyle 30 Окт 2009

Типовете кухни спрямо проектиране и дизайн са: U или П-образна, Г-образна, L-oбразна, двуредни и едноредни

#8 NedaStyle 30 Окт 2009

Освен формата трябва да се определи и ергономичността на кухненското пространство.Dynamic Spase създадена от Blum определя това така.

#9 NedaStyle 30 Окт 2009

Тази схема за експлатация разбира се е много субективна от гледна точка на физическите ви дадености ,височина,използване на лява и дясна ръка и най важното пространството,с което Вашето жилище разполага.Когато имате недостатъчно прастрансво ,а това се среща в българската вътрешна архитектура,тогава всички части на кухнята са необходими и имат голямо ниво на експлатация.

#10 NedaStyle 30 Окт 2009

Друга важна част при проектиране на кухнята определяне на зони за различните видове дейности в кухнята.Като зона за готвене ,зона за приготвяне,зона за миене и зона за съхранение и запасяване.

условия за ползване!
Още от Мебели, обзавеждане
Мека мебел от Мебелна палата ЛазурМека мебел от Мебелна къща ЛазурМека мебел от Мебелна къща ЛазурУникални мебелиМебели ВиденовМебели ВиденовМебели от Nella DesignМЕБЕЛИ ЯВОР мненияМЕБЕЛИ ЯВОР мненияМЕБЕЛИ ЯВОР мненияТалпа Дизайн Красиви и практични мебели за Вашия дом офис хотел talpadesign eu 0887598289Холова гарнитура естествена кожаПродавам комплект кухненска маса със столовеБарбарониРазпродажба на мебели за магазинМебели за дома хотели офиси заведениеКои са добрите фирми производители на мебели в БургасРазпродажба на бутиково обзавеждане от 12 модула за 30кв мГолямо разнообразие от мебелиПродавам пружини за леглоДвойно легло за детска стая и шкаф СТРАХОТНА ЦЕНАКухненски шкаф с мивка и термоплот от производител 260 лвХолни гарнитури от мебелна фабрика Янев 395лв за комплектБукови столове нови 27лвНови холни ъгли 380лвбоядисване на кожени мебелиза фирма Виза Трейд или Виза ливингКухненски плотове плотове за бани барплотовеТапети с звуко и топло изолационни качестваНЕВЕРОЯТНИ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯTрсите ли си домашно обзавежданеKакво трябва да знаем когато поръчваме кухняКак намирате цените и вида на мебелите от Мебелно студио АдонисФабрика за Мебели ЕврикаСтудио за мека мебел Indiva реализираме вашите идеиИзработка на плотове и мивки от Hi Macs минерални плоскостиКакво мислите за ратановите мебеликак да се предпазим от слънцето през летните дниМебели за маломерно жилищеМебели и интериор Preference DesignPreference Design мебели и интериориорен дизайнПосетете Нов магазин за мебели в БлагоевградИдеи за кухненски мебели Български или чужди мебелиКухня по поръчка или готови мебели?
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Моят профил