Елбраво

Описание

Фирма „Елбраво” ООД е основоприемник на фирма ЕТ „Елбраво” , която е създадена през 2003 г . с основен предмет на дейност продажба и монтаж на домофонни системи .
„Елбраво” е официален представител на полските домофонни системи „Laskomex“ (Ласкомекс) и „Mifon“ (Мифон) , дистрибутор на домофонни системи „Audio” за регион Пловдив , дилър на „DSC” .
Фирмата предлага иновативни продукти , които отговарят на очакванията на потребителите за постоянно високо качество и разумни цени .
Грижата за клиента е основен приоритет в дейността на „Елбраво” .
Разполага с висококвалифициран персонал с богат практически опит .

Извършва доставка на цифрови и аналогови аудио и видео домофонни системи за цялата страна . Предлага актуална информация за всички продукти , техническа помощ и различни индивидуални решения .
Предоставя безплатна доставка до посочен адрес . Гаранция: 24 месеца .
Извършва монтаж и сервизно обслужване на домофонни системи в регион Пловдив . Разнообразието е според изискванията на клиента и спецификата на обекта .
Предлага продажба и изграждане на системи за контрол на достъп . Проектира и монтира системи , позволяващи електронно заключване с чип и ограничаване на вход/изход до дом , офис , учреждение и/или ползване на асансьор . Гарантирано качество на техника и монтаж .
Извършва продажба , проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение . Дистрибуция на компоненити за видеонаблюдение - кемери , DVR платки , видеорекордери . Качество и коректност .
Предлага жични и безжични системи за сигурност от утвърдена световна фирма лидер DSC . Високо качество и надеждност на продуктите и услугите , професионално отношение и достъпни цени .
Проектира и изгражда пожароизвестителни инсталации за ефективна и резултатна защита срещу пожари у дома и на работното място .

„Елбраво“ залага на качеството , коректността , професионализма и взаимната лоялност: клиент-изпълнител .
Гаранция на всички продукти и услуги: 24 месеца
Основни клиенти на фирмата са строителни фирми , болници , частни лица , жилищни сгради , различни бизнес организации .
Контакти
Ако желаете да отправите въпрос към фирмата, моля свържете се с Елбраво


Град: Пловдив
адрес: ул. Тодор Влайков 15
тел: 032620360 0898766317
раб. време: понеделник - петък от 9,00:18,00 ч.


Сподели


код към тази страница: Елбраво код:
адрес на страница:
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Елбраво
Моят профил