други услуги Ниско енергийни сглобяеми къщи ADAM

Строителство, Ремонти, Услугидруги услуги (22)Ниско енергийни сглобяеми къщи ADAM

Ниско енергийни сглобяеми къщи ADAM

цена: при запитване
ID: 10007

0885603789Модерните ниско енергийни къщи , широко разпространени от десетилетия в централна и западна Европа , са вече факт и в България от ФИДОКС ЕООД , официален партньор на производителя ИДОПС . Къщите се изграждат чрез прогресивната строителна система ZIPHOME , базирана на структурни панели тип "сандвич" , съдържащи различни конструктивни слоеве в зависимост от нивото на оборудване . Панелите намират приложение като стени , тавани и покрив , давайки първокласна енергийна , механична и термална ефективност на постройката .

Къщите се поставят върху съществуващ фундамент и дават на клиентите свободата сами да конструират дома на мечтите си , избирайки размерите на помещенията , формата и наклона на покрива , или възможността направо да използват някои от готовите решения , проектирани от архитектите на ИДОПС . Къщите имат съвременен дизайн , разнообразни разположения , гъвкави отворени дневни помещения , широкомащабни осветени части , с възможност за разполагане на атриум през два етажа , направени са от екологични материали и са с възможност за гъвкави схеми за изплащане .

СТАНДАРТНИ НИВА НА ЗАВЪРШЕНОСТ

Скелетна конструкция
Доставка и инсталация на скелета на къщата със ZIPHOME панели .
Разширена скелетна конструкция
Доставка и инсталация на скелетната конструкция , включително фасада , покрив , прозорци и врати .
Завършена къща
Включва разширена скелетна конструкция и инсталации .
Завършена къща „до ключ”
Напълно завършена къща , от вътре и от вън .

Съществува и опция за индивидуално договаряне , съобразно предпочитанията на клиента . Като допълнителни услуги , на клиентите е на разположение необвързваща начална техническа консултация , проучване на мястото за строеж , 3D планиране , наблюдение и консултиране по време на целия процес на избор , приемане и изграждане на къщата , както и индивидуално финално тунинговане спрямо предпочитанията на клиента .

Град: София
адрес: Район Искър, ул. Мюнхен 8
тел: 0035931389900 0882344262 0884989783
раб. време: www.radiatori.bg

За детайли и повече информация отностно този продукт се обърнете към фирма Фидокс ЕООД или изпратете Запитване

още: сглобяеми къщи
Виж продукти по градове | фирми за други услуги

Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
други услуги Ниско енергийни сглобяеми къщи ADAM
Моят профил