Отопление, Климатизация RSS Идеи за дома

Биокамини Дипломат Отопление, Климатизация Камини на биоетанол Diplomat с 25% отстъпка, само през септември!
6363
„Дипломат Корпорейшън” ООД подкрепя волейболен клуб от Суперлигата Отопление, КлиматизацияНа Фокус На 12.10.2011 година „Дипломат Корпорейшън” ООД официално връчи екипите на ВК „Ботев” - град Луковит, който този сезон участва в Суперлигата на България.
2182
Дипломат Корпорейшън поздрави софиянци за Деня на сърцето ТрапезарияОтопление, Климатизация Лео Бианки, лице на кампанията „Bravissimo и на печките Diplomat”, се качи на трамвай, за да поздрави столичани по повод Световния ден на сърцето, който се отбелязва на 25 септември.
1729
"Направи си сам" слънчеви колектори Направи си САМОтопление, Климатизация Слънчеви колектори от типа Направи си сам представени от фирма Solar Home. Голяма част от домакинствата в България живеят в блокове. Те могат да закупят слънчев колектор терасен тип
18908
Вентилация и климатизация на чисти помещения и обезмъглителни инсталации Отопление, КлиматизацияИдеи за интериора За нуждите на медицината, промишлеността и т.н. се използва асептична климатизация със степен на чистота на въздуха
5700
КЛИМАТИЧНИ КАМЕРИ И ПОКРИВНИ ЦЕНТРАЛИ (ROOFTOP) Отопление, КлиматизацияИдеи за интериора За вентилация и климатизация на ресторанти, кафета, конферентни зали и т.н. масово се използват климатични камери особено ако дебита на въздуха е голям или в сградата няма място и трябва камерата да е навън(върху някой покрив).
9331
Канални системи за вентилация Отопление, КлиматизацияИдеи за интериора За вентилация на помещения, в които се пуши се използват канални системи. Те представляват система от компоненти, които сменят замърсения въздух в помещението с чист, като вкарват чист въздух от вън и го обработват.
6007
СЛЪНЧЕВИ ИНСТАЛАЦИИ Отопление, КлиматизацияИдеи за интериора Слънчевите инсталации използват слънчевата енергия за загряване на вода за битови нужди, отопление на жилища, басейни и т.н. Когато са проектирани и инсталирани правилно, тези системи са по-ефективни по време на работа, от колкото електрическите, термо-помпените, нафтовите и газови инсталации.
10856

1 2 3 >>
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Моят профил