Направи си САМ RSS Идеи за дома

Декорация с есенни цветя Декорация, цветове и Фън ШуиНаправи си САМ Няма друг сезон в годината, който да ни зарежда с разнообразие от цветове и нюанси. Есента, ни вдъхновява с богатството на плодове и багри. Използвайте ги за да декорирате домът си, да внесете свежо настроение и разнообразите интериора.
11038
Лепене на тапети Направи си САМНастилки Облицовки Първо се уверете, че стената, на която ще лепите тапетите е гладка, суха и чиста и след това я измерете. Когато мерите стената, добавете още 2-3 см от горе и отдолу, за да си улесните подравняването на тапетите. Вече можем да започнем да режем.
17305
Монтаж на ламиниран паркет Направи си САМНастилки Облицовки Как да монтираме сами бързо и лесно ламиниран паркет. Използвайки опита на професионалисти, съвети и мнения за тези от вас, на които предстой ремонт у дома.
33864
"Направи си сам" слънчеви колектори Направи си САМОтопление, Климатизация Слънчеви колектори от типа Направи си сам представени от фирма Solar Home. Голяма част от домакинствата в България живеят в блокове. Те могат да закупят слънчев колектор терасен тип
18908
Екологични модулни къщи АрхитектураНаправи си САМ Къщата на бъдещето, Екологична модулна къща
13712
Хамак за бебе Детска стаяНаправи си САМ Бебешка люлка или бебешки хамак, както искате така го наречете. Практично, удобно и най-важното комфортно за вашето бебе и вас.
13178
Свежи трансформации Идеи за интериораНаправи си САМ Ако търсите идеи как да освежите интериора на вашият дом или да го обновите напълно, ние ви предагаме няколко свежи трансофрмации: преди и сега.
11040
Перфектният гардероб – как да го планираме Направи си САМИдеи за интериора Много често разбираме, че имаме нужда от още един рафт или чекмедже в гардероба, твърде късно, след като вече сме си го
78944

1 2 3 >>
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Моят профил