Кухня

Арт-кулинарно приключение в търговския център Diplomat На ФокусКухня Събитието, по повод трите бронзови медала от Олимпиадата за ветерани в Торонто на лекоатлетката Мерлина Арнаудова, се проведе
3830
„Cooking Academy Diplomat” - участвай и ти! КухняИдеи за интериора „Cooking Academy Diplomat” - запиши се за участие и ти!
4099
26 рисунки върху асфалт грейнаха пред Diplomat Plaza Hotel & Resort На ФокусКухня Diplomat Plaza Hotel & Resort и „ДИПЛОМАТ КОРПОРЕЙШЪН” ООД, собственик на търговска марка Diplomat – Уреди за дома, организираха конкурс за „Най–красива рисунка върху асфалт”
3379
Марка Diplomat - 10 години на българския пазар КухняБаня Марка Diplomat - 10 години на българския пазар
2230
6 идеи за прозорците в кухнята Идеи за интериораКухня Прозорците са елемент от съществена важност в интериора. Прозорец без завеси е непривлекателен и не създава усещане за топлина и уют.
24234
Домакински уреди в България - Bosch Siemens ИзложенияКухня Групата „БОШ СИМЕНС Домакински уреди” ще открие официално търговско представителство в България на 10 март.
8702
Практична сгъваема маса, трансформираща се в огледало Идеи за интериораКухня Сгъваемите мебели, не са новост. Но в условията на съвременното строителство, те са един предпочитан елемент от модерното обзавеждане на дома.
14108
ЗА ИГРАТА НА Doma.bg: "Спечели БЕЗПЛАТНА КУХНЯ ПО ПОРЪЧКА" Детска стаяКухня Както знаете през февруари месец 2010 година, порталът Doma.bg, съвместно с фирма Акцент, гр. Бургас, организира игра - Спечели БЕЗПЛАТНА КУХНЯ
4659

1 2 3 4 5 >>
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Моят профил