#1 ИЛиана 5 Юни 2008

Здравейте, бих искала да помоля за съвет, Кухненските мебели имат нужда от смяна, и се чудя дали да си взема някоа готова или да си поръчам. Благодаря предварително.

Моя съвет е да си поръчате кухня съветвам ви като производител защото готовите кухни се правят в сериино производство и необръщат внимание на качеството и след 1,2 години се почва. Имам до сега много клиенти които се оплакват от готови продукти то било кухни, спални или гардероби.

#3 СПРИНТ 73 27 Авг 2008

Здравейте, напълно подкрепям колегата ако търсите нещо по качествено изберете мебелите да са по поръчка. Като мате вредвид че, там също има подводни камъни - нещата за кито трябва да попитате - произход на материялите и обкова който се използват ( за предпочитене е запани т.е. без Турция и Китай) , 2. Какво влиза в цената , подвързване на ел. уреди и Вик, 3. Включен ли е транспорта и монтажа в обекта , 4. Каква в гаранцията и какво покрива тя. Нашият 10 годишен опит ни показава че, често клиента се подлъгва от примамливата цена и после съжелява но е късно- просто внимавайте при подбора на фирама изпълнител. Пожелавам Ви успех

#4 NedaStyle 19 Март 2009

Здравейте,мога да по споря малко с тези съвети,има много добри италиански и немски кухни,които никога няма да могат да бъдат сравнени с качеството на българския производител,кухнята винаги е по поръчка,разликата от тук и в чуждите фирми,е че там има стандарт и всичко е разделено на юнити,модули,които имат определена цена спрямо качеството на матриала структората,вратичките,касетите,механизма на отваряне,обкова и раз бирасе размера,тези модули са разделени на колекции.много ми се иска и нашия пазар на корпус да бъде развит така,но уви още сме много назад.

#5 Светла 21 Авг 2009

Аз съм на мнение, че най доброто решение е да се поръчка кухня на мебелна фирма, която ще я направи според нуждите и пространството с което се разполага. В противен случай с готовите кухни винаги има вероятността някои от модулите да не е удобен. За качеството не мога да коментирам нищо. Все пак тук има специалисти, които могат да кажат кои мебели са най качествени: немски, италиански или български.

#6 Стефан 14 Яну 2010

Принципно твоето мнение е правилно, освен ако не попаднеш на меко казано недобросъвестни производители.Аз имах неблагоразумието да си поръчам кухня от фирма ТРОЯНСКА МЕБЕЛ - не спазват срокове, некачествена работа, долнопробен монтаж.МЪКА ! ! !

#7 Yordan 25 Май 2010

Съгласен съм с мнението за малките гаражни фирми качеството не е много от значение. В България плоскостите и материалите на са с много високо качество- разбираемо е от цената. КОгато човек се хвърли на скъпа кухня се оказва, че в повечето случаи е правена в Китаи- мартинели, есенза, рилус и др.подобни респектираща е само цената и италианският дизайн. Немските кухни са доста добро решение- Ално е доста нискък клас тип Икеа, Нолте е по дбре еталон в България за сега е HEKER - много голямо разнообразие от цветове, структруи стилове и цени- който иска стъклен груп ще плаща, така е навсякъде. С един е-майл или обаждане, човек може да рпобва нищо не струва, който съм изпратил там всеки е останал доволен- немска педантичност бе човек. Saglasen sum s mnenieto za malkite garajni firmi kachestvoto ne e mnogo ot znachenie. V Bul ploskostite i materialite ne sa s mnogo visoko kachestvo- razbiraemo e ot zenata. Kogato chovek se hvurli na skupa kuhnja se okazva che v povecheto sluchai e pravena v Kitai-martineli,essenza, rilus i dr podobni respektirashta e samo zenata i italianskia dizain. Nemskite kuhni sa dosta dobro reshenie- Alno e dosta nisak klas tip Ikea,Nolte e po dobre etalon v bulg za sega e HEKER- Mnogo goljamo raznoobrazie na zvetove , strukturi stilove i zeni- koito iska stuklen grab shte plashta , taka e navsjakade.S edin e-mail ili obajdane chovek moje da probva nishto ne struva, koito sum izpratil tam vseki e ostanal dovolen-nemska pedantichnost be chovek.

условия за ползване!
Още от Мебели, обзавеждане
Мека мебел от Мебелна палата ЛазурМека мебел от Мебелна къща ЛазурМека мебел от Мебелна къща ЛазурУникални мебелиМебели ВиденовМебели ВиденовМебели от Nella DesignМЕБЕЛИ ЯВОР мненияМЕБЕЛИ ЯВОР мненияМЕБЕЛИ ЯВОР мненияТалпа Дизайн Красиви и практични мебели за Вашия дом офис хотел talpadesign eu 0887598289Холова гарнитура естествена кожаПродавам комплект кухненска маса със столовеБарбарониРазпродажба на мебели за магазинМебели за дома хотели офиси заведениеКои са добрите фирми производители на мебели в БургасРазпродажба на бутиково обзавеждане от 12 модула за 30кв мГолямо разнообразие от мебелиПродавам пружини за леглоДвойно легло за детска стая и шкаф СТРАХОТНА ЦЕНАКухненски шкаф с мивка и термоплот от производител 260 лвХолни гарнитури от мебелна фабрика Янев 395лв за комплектБукови столове нови 27лвНови холни ъгли 380лвбоядисване на кожени мебелиза фирма Виза Трейд или Виза ливингКухненски плотове плотове за бани барплотовеТапети с звуко и топло изолационни качестваНЕВЕРОЯТНИ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯTрсите ли си домашно обзавежданеKакво трябва да знаем когато поръчваме кухняКак намирате цените и вида на мебелите от Мебелно студио АдонисФабрика за Мебели ЕврикаСтудио за мека мебел Indiva реализираме вашите идеиИзработка на плотове и мивки от Hi Macs минерални плоскостиКакво мислите за ратановите мебеликак да се предпазим от слънцето през летните дниМебели за маломерно жилищеМебели и интериор Preference DesignPreference Design мебели и интериориорен дизайнПосетете Нов магазин за мебели в БлагоевградИдеи за кухненски мебели Български или чужди мебелиКухня по поръчка или готови мебели?
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Моят профил