Декорация на стени

Публикувана на: 25 Март от ABVdesign ABVdesign


Автор: Кремена | 26 Авг

wandtatto, запитване към NedaStyle TM Инфо АД. Може ли подробно да обясните какво е това и как се използва. Звучи ми доста интересно като възможност. Как се прилага и къде може да се рисува, т.е може ли да се рисува върху стена, тапет или плочки. С какви бои се прави. Естествено ако имате време :), ще ми е интересно, дори и ако отворим една тема във форума.
Автор: NedaStyle | 1 Юни

много интересно,браво,а за тези които не могат да рисуват искам да им кажаче на пазара съществуват така наречените wandtatto, ойите да си изберете от хиляди цветове и модел по ваш избор както и размер
Автор: Инфотерм | 31 Март

Да идеята наистина е добра. Колкото до това, че се правят на ръка, мисля че точно това ги прави уникални, а не шаблонни.
Автор: валентин | 26 Март

hubava idea,no ako iskam da mi napravite absoliutno sashtata,niama da mojete.poneje ia pravite na raka.napravete si shablon ili valiak.kakto go praveha predi godini.ako ne ste si napraveli veche,razbira se.
Създай свой албум
Представете вашият дом, обзавеждане, градина или наскоро извършен ремонт. Търсете идеи за обзавеждане и декорация за градината или ремонта. Споделяйте и коментирайте идеи.
Добавете АЛБУМ
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Моят профил