Градина RSS Идеи за дома

10 идеи за терасата градински мебелиГрадина Тук сме подбрали няколко красиви идеи, с които ще ви убедим, че терасата може дабъде превърната в удобно местенце, където да се наслаждавате на хубавото време.
20166
19 идеи за градината: вътрешния двор озеленяванеГрадина Тук сме ви приготвили 19 идеи за двора на къщата, идеи които ще ви вдъхновят и надявам се най-вече да ви бъдат полезни.
29389
Коледен венец от лед Идеи за интериораГрадина За тези от вас които са любители на нестандартните идеи за декорация по Коледните празници, ви предлагаме ефектна украса за верандата или терасата: леден коледен венец.
6483
Лукс в Мексико АрхитектураГрадина Ехото на екзотични птици и мириса на цветя, в съчетание с интимните кътчета на тази красива вила, създават условия за невероятна наслада и релаксация.
6707
Магията на светлината: екстериорно осветление ГрадинаАрхитектура Екстериорно осветление, Осветлението е изключително важна част от цялостната визия на една сграда, къща или двор. Представяме ви няколко идеи за екстериорно осветление, някои от които изискват предварително проектиране и спазване на изисквания за безопасна инсталация.
16001
Градински оазис озеленяванеградински мебели Къщат със съвременна архитектура и буен градински оазис, осигуряващ спокойствието и неприкосновенността на обитателите и.
8710
Градински цветя Декорация, цветове и Фън Шуиозеленяване Подаряваме ви един букет от градински цветя. Ароматна и с наситени лилаво розови цветове, килимът от мащерка е лесен за поддръжка в градината.
18135
4 Балконски цветя озеленяванеДекорация, цветове и Фън Шуи 4 красиви и нежни цветя, които може да поставите в саксия на балкона. Ако нямате двор или градина където да засеете любимите цветя, това може да сторите в саксия на терасата
27422

1 2 >>
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Моят профил