Архитектура RSS Идеи за дома

Дъга в тавана: светъл интериор на апартамент Идеи за интериораАрхитектура Този апартамент привлече вниманието ни с две неща – огромната тераса и високите начупени тавани. Просторен и много светъл. Беше необходимо съвсем малко преустройство, за да го направим идеален.
11997
10 идеи за вътрешни стълби АрхитектураИдеи за интериора Вътрешните стълбищата днес са един модерен архитектурен елемент в новите къщи. Тук сме избрали няколко стълбища с красив дизайн в различен стил, изработени от разнообразни материали.
50332
Лукс в Мексико АрхитектураГрадина Ехото на екзотични птици и мириса на цветя, в съчетание с интимните кътчета на тази красива вила, създават условия за невероятна наслада и релаксация.
6483
Нови тенденции на пазара на недвижими имоти На ФокусАрхитектура Новите тенденции в сферата на недвижимите имоти показват, че подходът „директна покупко-продажба или наем на имот без намесата на посредник, е успешен и тепърва предстои да се увеличава броят на хората, които управляват имотите си самостоятелно. Този бизнес тепърва ще се разгръща в България.
4964
Магията на светлината: екстериорно осветление ГрадинаАрхитектура Екстериорно осветление, Осветлението е изключително важна част от цялостната визия на една сграда, къща или двор. Представяме ви няколко идеи за екстериорно осветление, някои от които изискват предварително проектиране и спазване на изисквания за безопасна инсталация.
15482
Ваканционна вила в Индия Архитектура Къщата открива невероятна гледка към Арабско море и плантация от кокосови палми.
4440
Къща с градина на покрива Архитектура Girard Townhouse е новопостроена триетажна къща намираща се на Girard Avenue във Филаделфия. Сградата е около 2900 ft², типичен пример за ново градско строителство.
8199
Иновативна дограма Идеи за интериораАрхитектура Дограма, която осигурява не само чист въздух, а и екстра площ към жилищното ви пространство.
7627

1 2 >>
Обзавеждане, интериор, Каталог фирми
Моят профил